1-0 58 min Hall ass ?
1-1 85 min Fotö

Laget: John P - Mike, Wallnér, Berner, Nikki - Fidde, Andreas - Hultenius, Hall, Jesper - Jompa
På bänken: Petter, Östlund, Henke, Samuel

Vi tar tag i matchen direkt. Fotö har svårt att få ett etablerat spel på vår planhalva. Vi skapar några halvchanser och Jesper är så när att göra 1-0 efter vi kommit runt på högerkanten och spelat in bollen framför mål men Jesper har en storlek för liten på skorna så bollen går utanför precis när han slänger sig fram och har öppet mål. Jompa krockar med målvakten utanför plan och skadar knät så vi för göra lite ändringar. Hall på topp, Andreas offensiv mittfältare och Petter in som balans tillsammans med Fidde. Nikki slår några fina inlägg som Hultenius är nära att nicka in men missar. Hultenius har ett fint läge men väljer att passa och chanser går om intet. Fotö har en riktig chans när Wallnér rensar på Berner och friställer en Fotöspelare i högerinnerposition i straffområdet men skottet går en bit över.
0-0 i paus där Fotö jämnade ut spelet sista 20 men vi var det bättre laget.
I andra halvlek är det mer eller mindre spel mot ett mål. Vi har 4-5 frilägen med Hall, Andreas, Henke och flera bra chanser förutom det. Målet vi får är en halvträff av Hall men placerat intill stolpen. Vi skall döda matchen men får inte in bollen. När det är 5 minuter kvar kommer bollen studsande in i straffområdet till vänster, deras spelare vänder om och skjuter, bollen studsar lite innan John och ställer honom och bollen går i mål. I slutminuten blir Berner omkullknuffad vid sidlinjen utan att domaren blåser och de spelar bollen snett inåt och de skjuter i överkant av kryssribban.
En otroligt tung poängtapp. Vi borde gjort 4-5 mål med tanke på alla chanser vi hade.